Të gjitha kategoritë

RRETH NESH

Grupi Hengjia ka forcë të fortë teknike, pajisje të mira procesi, mjete të përsosura testimi, cilësi të qëndrueshme të produktit, me një numër të madh klientësh me cilësi të qëndrueshme, produktet shiten mirë brenda dhe jashtë vendit. Grupi Hengjia merr kërkimin shkencor dhe teknologjik, zhvillimin dhe inovacionin si linjën e zhvillimit, dhe ka krijuar së bashku baza eksperimentesh dhe praktike me Universitetin Qendror të Jugut, Universitetin Hunan dhe Universitetin Xiangtan, i cili është qendra provinciale e teknologjisë inxhinierike të Provincës Hunan. Ka 36 inxhinierë të lartë, 82 inxhinierë, 115 personel profesional dhe teknik.

Nga tubi i parë i aluminit në fshatin Liuyang në 2002, deri te prodhimi i sotëm i të gjitha produkteve të aluminit dhe lidhjeve të aluminit, pllakë alumini, tub alumini, shufër alumini, shufër alumini, tub i sheshtë, fletë alumini, shirit alumini

Nga linja e parë e prodhimit në atë vit, në fabrikën e sotme 600 mu në dy provinca dhe katër qytete, gati 120,000 metra katrorë punishte prodhimi modern, prodhim vjetor i të gjitha llojeve të materialeve të aluminit prej 300,000 ton. Nga porosia e parë e atij viti, tek klientët e sotëm në të gjithë botën, viti 2019 pritet të jetë 4.2 miliardë shitje.

LEXO MË SHUMË

PRODUKTET TONA

Ne grupi HengJia kryesisht prodhojmë dhe shet fletë alumini, tub alumini për radiator, tub alumini me rrjedhje paralele me mikrokanal, fletë me mbështjellje alumini. Fletë me kuadrate alumini.

Advantage Company

Grupi Hengjia ka forcë të fortë teknike, pajisje të mira procesi, mjete të përsosura testimi, cilësi të qëndrueshme të produktit, me një numër të madh klientësh me cilësi të qëndrueshme, produktet shiten mirë brenda dhe jashtë vendit.

APLIKIMET

Fleta e aluminit përdoret gjerësisht në fushën e dekorimit arkitektonik, tabelave, industrisë së llamarinës, industrisë së automobilave, mykut. Tubi i aluminit dhe tubi i rrjedhës paralele me mikrokanal përdoret gjerësisht për shkëmbyesin e nxehtësisë HVAC&R, HVAC&R komercial. frigorifer dhe frigorifer me ajër të kondicionuar.

LAJME

KLIENTËT

5
4
3
2
1

Kategoritë e nxehta