Të gjitha kategoritë
Kompania News

Shtëpi> Lajme > Kompania News

Materialet e reja Hengjia: Kërkim dhe zhvillim i pavarur i pllakës së aliazhit të aluminit me performancë të lartë

Koha e Publikimit: 2023-03-22 Views: 17

 Hunan Hengjia New Material Technology Co., LTD. (i referuar si "Materiali i Ri Hengjia"), i vendosur në zonën e zhvillimit ekonomik Ningxiang, fokusohet në detyrën e synuar, optimizon strukturën e produktit, përshpejton transformimin dhe përmirësimin dhe kryen me vendosmëri punën e prodhimit dhe funksionimit. Vlera e prodhimit të tremujorit të parë u rrit me rreth 30% krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar dhe prodhimi dhe funksionimi nisën mirë.

7b958bf2a351683dfed942681b0f9c98_640_wx_fmt=jpeg&wxfrom=5&wx_lazy=1&wx_co=1

Materialet e reja Hengjia u krijua në dhjetor 2007.Produktet kryesore të kompanisë përfshijnë tubin e sheshtë me mikrokanal, tubin e rrumbullakët dhe fletën e aliazhit të aluminit me performancë të lartë. Produktet përdoren gjerësisht në pajisje shtëpiake, avionë, automobila, hekurudha me shpejtësi të lartë dhe fusha të tjera. Me më shumë se 120 grupe të pajisjeve kryesore të prodhimit dhe testimit, kompania ka aftësinë të prodhojë më shumë se 100,000 tonë produkte të reja materiale aliazh alumini çdo vit.


Më 19 mars, gazetari hyri në punëtorinë e prodhimit të pllakës së re të materialit të aliazhit të aluminit, tubit të rrumbullakët të aliazhit të aluminit dhe tubit të sheshtë të aliazhit të aluminit. Zhurma e makinerisë në punishte dhe zhurma e punës ishin njëra pas tjetrës. Të gjitha linjat e prodhimit ishin në lëvizje të plotë.Zbardhja, prerja, spërkatja, inspektimi i cilësisë, paketimi...Punëtorët me tuta blu janë të zënë në një mënyrë të tensionuar dhe të rregullt. 38f702d8caff989e6b8368a3b63369b1_640_wx_fmt=jpeg&wxfrom=5&wx_lazy=1&wx_co=1

Prodhimi i materialeve të reja të Hengjia ka qenë i qëndrueshëm dhe në rritje, afër prodhimit me kapacitet të plotë, tani problemi më i madh është se 'prodhimi nuk mban dot me shitjet', presioni i klientit, porositë e vazhdueshme në të njëjtën kohë hasi edhe' telashe të lumtura. '."Yao Yong, menaxher i përgjithshëm i kompanisë, u tha gazetarëve se në vitin 2021, përmes transformimit dhe përmirësimit të pajisjeve dhe transformimit të produkteve, produktet e kompanisë aktualisht janë në mungesë. Vlera e prodhimit në tremujorin e parë të këtij viti është rritur me rreth 30% krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar.Në të njëjtën kohë, me qëllim të përmirësimit të kapaciteteve prodhuese dhe rritjes së pjesës së tregut, kompania po merr në dorë ndërtimin e fabrikës së fazës III, e cila pritet të përfundojë dhe të vihet në funksion në shtator të këtij viti.    

Si një profesionist i përkushtuar ndaj aluminit dhe aliazheve të aluminit, shufrave, pllakës, tubave, telave dhe produkteve të aluminit R & D, prodhimit, shitjes së ndërmarrjeve të teknologjisë së lartë, përballë ndikimit negativ të epidemisë, materialet e reja Hengjia nuk rri duarkryq, por përdor plotësisht ekipin e vet të inovacionit, bashkëpunimin midis shkollave dhe ndërmarrjeve, instituteve kërkimore dhe platformave të tjera, rrit përpjekjet për kërkimin dhe zhvillimin e shkencës dhe teknologjisë dhe produkteve të reja, vazhdon të përmirësojë konkurrencën thelbësore të ndërmarrjes.

Vetëm novatorët përparojnë, vetëm novatorët e fortë, vetëm novatorët fitojnë.Aktualisht, kompania ka një qendër teknologjike provinciale të ndërmarrjeve të njohur nga Komisioni i Zhvillimit dhe Reformës Hunan, me 56 personel profesional dhe teknik, duke përfshirë 25 persona me diplomë bachelor ose më lart, 4 ekspertë të lartë dhe ka një bashkëpunim afatgjatë me ekspertë të jashtëm. mbështetje teknike nga institutet e bashkëpunimit industri-universitet-kërkim.Kompania ka krijuar një sistem të pavarur inovacioni dhe produktet e saj kanë të drejta të pavarura të pronësisë intelektuale. Deri në fund të vitit 2021, kompania ka 22 patenta të autorizuara, duke përfshirë 7 patenta shpikjeje dhe 15 patenta të modelit të shërbimeve.Pllakat e aliazhit të aluminit 5083 dhe 6061 të zhvilluara vetë me performancë të lartë mbushin boshllëkun e përpunimit në fushën e pllakave të mesme dhe të trasha të aliazhit të aluminit rezistent ndaj korrozionit me rezistencë të lartë dhe rezistencë të lartë në provincën Hunan, duke forcuar konkurrencën thelbësore të industrisë hekurudhore në Provinca Hunan, zgjeron dhe përmirëson më tej zinxhirin industrial në fushën e tranzitit hekurudhor në provincën Hunan, dhe produktet vlerësohen shumë nga klientët.


Për hapin tjetër të zhvillimit të kompanisë, Yao Yong tha se kompania do të forcojë më tej inovacionin teknologjik dhe transformimin e pajisjeve, automatizimin, inteligjent si drejtim, futjen e pajisjeve të avancuara inteligjente, për transformimin dhe përmirësimin e kompanisë dhe zhvillimin me cilësi të lartë në një vrull të ri, për të siguruar që vlera e prodhimit vjetor të kompanisë tejkaloi 1 miliard juan këtë vit.


Kategoritë e nxehta