Të gjitha kategoritë
Kompania News

Shtëpi> Lajme > Kompania News

Ndërtimi i ëndrrës dhe ndërtimi i së ardhmes, ----------------------alumini hengjia.

Koha e Publikimit: 2023-03-10 Views: 30

图片 2

Hengjia Group, i themeluar në vitin 2002, është një grup i madh ndërmarrjesh i të gjithë zinxhirit industrial, duke integruar përpunimin e përafërt, prodhimin dhe shitjet e lëndëve të para të aluminit dhe aliazhit të aluminit (ujë alumini) dhe është një ndërmarrje kyçe e teknologjisë së lartë të Kombëtares. Plani i pishtarit.

Ka gjashtë ndërmarrje prodhuese nën Hengjia Group, përkatësisht

1.Hunan Hengjia New Material Technology Co., LTD.,

2.Changsha Hengjia Aluminum Co., LTD

3..Zunyi Hengjia Aluminum Co., LTD.,

4.Changsha Zhongxing New Material Technology Co., LTD.,

5.Hunan Hengjia Supply Chain Co., LTD.

6.Hunan Miluo Hengjia Aluminum Co., LTD

图片 3

të cilat janë njësi strategjike bashkëpunuese të fabrikës së aluminit Zunyi nën Chinalco Group. Duke u mbështetur në burimet e shumta ujore të aluminit, të realizojë përpunimin, prodhimin dhe shitjet e të gjithë zinxhirit industrial të produkteve të aluminit dhe lidhjeve të aluminit, të cilat mund të plotësojnë nevojat e gjithanshme të klientëve.

Grupi Hengjia ka forcë të fortë teknike, pajisje të mira procesi, mjete të përsosura testimi, cilësi të qëndrueshme të produktit, me një numër të madh klientësh me cilësi të qëndrueshme, produktet shiten mirë brenda dhe jashtë vendit.

Grupi Hengjia merr kërkimin shkencor dhe teknologjik, zhvillimin dhe inovacionin si linjën e zhvillimit, dhe ka krijuar së bashku baza eksperimentesh dhe praktike me Universitetin Qendror të Jugut, Universitetin Hunan dhe Universitetin Xiangtan, i cili është qendra provinciale e teknologjisë inxhinierike të Provincës Hunan. Ka 36 inxhinierë të lartë, 82 inxhinierë, 115 personel profesional dhe teknik.

Nga tubi i parë i aluminit në fshatin Liuyang në 2002, deri te prodhimi i sotëm i të gjitha produkteve të aluminit dhe lidhjeve të aluminit, pllakë alumini, tub alumini, shufër alumini, shufër alumini, tub i sheshtë, fletë alumini, shirit alumini

Nga linja e parë e prodhimit në atë vit, në fabrikën e sotme 600 mu në dy provinca dhe katër qytete, gati 120,000 metra katrorë punishte prodhimi modern, prodhim vjetor i të gjitha llojeve të materialeve të aluminit prej 300,000 ton.

Nga porosia e parë e atij viti, tek klientët e sotëm në të gjithë botën, viti 2019 pritet të jetë 4.2 miliardë shitje.

Këto janë 18 vjet rrugëtim të Hengma

Grupi Hengjia ka qenë gjithmonë i udhëhequr nga kërkimi dhe zhvillimi i teknologjisë dhe inovacioni i produktit, duke u fokusuar në kërkimin dhe zhvillimin e prodhimit dhe teknologjisë së aplikimit të produkteve të aluminit, me vlerat thelbësore të ndërmarrjes "teknologjia e hedhjes së materialeve të reja, inovacioni për të ofruar vlerë", cilësia e standardit të lartë kërkesat, qëllimi i shërbimit të parë të klientit, përmirësimi i aftësisë së njerëzve për të përdorur produkte alumini, për të ndihmuar klientët në secilën industri të marrin performancë më të mirë të produktit.

Përqendrimi në kërkesën e klientit është forca shtytëse për zhvillimin e qëndrueshëm të Hengjia.

Nga inovacioni te shoqëria e shërbimit, nga kontrolli i cilësisë tek respektimi i standardeve.

Hengjia Group është e vendosur të jetë një sipërmarrje kombëtare e përgjegjshme. Nën thirrjen e vendit për të ndërtuar një shtëpi të gjelbër, Grupi Hengjia promovon në mënyrë aktive kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit të prodhimit të produkteve të aluminit, realizon bashkëjetesën harmonike midis ndërmarrjes dhe natyrës, krijon mundësi të qëndrueshme punësimi nëpërmjet zhvillimit të qëndrueshëm, i shërben shoqërisë dhe fokusohet. mbi jetesën e njerëzve.

Grupi Hengjia synon teknologjinë e përparuar vendase dhe ndërkombëtare të përpunimit të aluminit, forcimin e transformimit teknologjik dhe kërkimin dhe zhvillimin e produkteve, si dhe përmirësimin e vazhdueshëm të konkurrencës bazë të ndërmarrjeve. Aktualisht, Hengjia Group ka tre kategori produktesh në të gjithë zinxhirin industrial të përpunimit të aluminit:

Së pari, seri të ndryshme të shufrës së shkrirë prej alumini të derdhur, shufra alumini, shufra alumini, mund të ofrojnë lëndë të para për hapësirën ajrore dhe pjesë të tjera;

E dyta janë produktet e aluminit: pllakë alumini, spirale alumini, rrip alumini, kuti alumini, materiale të përbëra, transport, paketim, ndërtim, dekorim për të ofruar të gjitha llojet e materialeve me cilësi të lartë

Së treti, tub alumini, rrjedhje paralele dhe produkte të tjera, për pajisje shtëpiake, ajër të kondicionuar automobilave për të siguruar tub kondensimi.

Së katërti. Pllakë alumini, spirale alumini, pllakë me model alumini. 1050 1060 1070 1100 3003 5052 5083 5754 6061 markë, statusi O H14 H24 H32 H112 T6 të cilat përdoren kryesisht në pajisje kimike, aplikime ndriçimi, reflektorë, radiatorë, gozhdë shelgu, materiale ndërtimi, pllakëza ndërtimi.

Së pesti, spirale alumini, shirit alumini, fletë metalike e veshjes me alumin O/H14 H16 4343/3003/4343. 4104/3003/4104....4045/30034045.....4047/3003/4007.....3003 Fletë alumini rezistente ndaj ndryshkut. Shirit dhe folie alumini antirust. Të cilat përdoren kryesisht në industrinë e shkëmbyesve dinamikë të nxehtësisë (automobilistikë. Makineri inxhinierike, tranzit shiu, anije dhe aviacion, dhe shkëmbyes të palëvizshëm të nxehtësisë HVAC&R, HVAC&r komerciale, ftohje komerciale dhe aplikime industriale)

图片 4

Hengjia Group ka personelin e teknologjisë së lartë të teknologjisë së lartë dhe teknologjinë e përparuar ndërkombëtare të prodhimit. Progresi i vazhdueshëm, kërkimi dhe zhvillimi i pavarur në procesin e prodhimit të inovacionit të vazhdueshëm, përmirësimi i teknologjisë së prodhimit, zgjerimi i shkallës së prodhimit. Njëkohësisht zhvillon në mënyrë aktive diskutime akademike me institucione të larta vendase dhe të huaja. Bashkëpunimi me Universitetin Qendror të Jugut, Universitetin Hunan dhe Universitetin Xiangtan ka arritur rezultate të frytshme.

Aktualisht, Hengjia Group ka gjithsej më shumë se 30 pjesë të teknologjisë së patentuar të industrisë, ka linja të shkrirjes, shkrirjes dhe derdhjes, petëzimit të nxehtë, rrotullimit të ftohtë, nxjerrjes së tubave të aluminit, rrjedhës paralele dhe linjave të tjera të prodhimit.

Hengjia Group ka personelin e teknologjisë së lartë të teknologjisë së lartë dhe teknologjinë e përparuar ndërkombëtare të prodhimit. Progresi i vazhdueshëm, kërkimi dhe zhvillimi i pavarur në procesin e prodhimit të inovacionit të vazhdueshëm, përmirësimi i teknologjisë së prodhimit, zgjerimi i shkallës së prodhimit. Njëkohësisht zhvillon në mënyrë aktive diskutime akademike me institucione të larta vendase dhe të huaja. Bashkëpunimi me Universitetin Qendror të Jugut, Universitetin Hunan dhe Universitetin Xiangtan ka arritur rezultate të frytshme.

Aktualisht, Hengjia Group ka gjithsej më shumë se 30 pjesë të teknologjisë së patentuar të industrisë, ka linja të shkrirjes, shkrirjes dhe derdhjes, petëzimit të nxehtë, rrotullimit të ftohtë, nxjerrjes së tubave të aluminit, rrjedhës paralele dhe linjave të tjera të prodhimit.

Anxhela:

Shërbimi i menaxhimit të MRO + shërbimi i platformës së zinxhirit të furnizimit + transportuesi ekologjik

Avantazhet e kontraktimit të prokurimit nga ndërmarrjet

Burimi i jashtëm i prokurimit mund të marrë shërbime profesionale me kosto më të ulët të prokurimit dhe efikasitet më të lartë të prokurimit. Burimi i jashtëm i prokurimit është gjithashtu mënyra më e mirë për të reduktuar kostot aktualisht, e cila është më e adaptueshme dhe më e efektshme për prodhimin e ndërmarrjeve.

1. Burimet më cilësore. Hengjia Group është një ndërmarrje e madhe private, me 7 kompani të mëdha industriale, kërkime dhe zhvillim të pavarur, prodhim, shitje, magazinime të ndërtuara vetë dhe logjistikë në një nga platformat e zinxhirit të furnizimit të larmishëm, mbulim të plotë të linjave të shumta të produkteve, kapacitet të qëndrueshëm të furnizimit me produkte, produkte të vetë-markës me kosto efektive, duke ofruar çmimet më konkurruese.

2. Ndani inventarin Ne ofrojmë shërbim një-për-një, menaxhim të saktë të inventarit për çdo klient, shmangni tepricat e inventarit, zvogëloni fondet rezervë, çdo problem me cilësinë e produktit, mund të kthehen ose zëvendësohen në çdo kohë, prodhimi ka nevojë vetëm për një porosi, në çdo koha për të ndarë mallrat, mos e humbisni orarin.

3. Ndani rreziqet e blerjes. Ne kemi një model të dyfishtë të hyrjes në supermarket dhe platformë të vetë-operuar. Ne kontrollojmë rreptësisht rreziqet e prokurimit në cilësinë, kohën e dorëzimit, çmimin, shërbimin pas shitjes, financat dhe aspekte të tjera dhe zbatojmë kontraktimin e prokurimit për t'i bërë ndërmarrjet më konkurruese.

4. Ulni kostot.

Ne nuk fitojmë diferencë çmimi, bëjmë vetëm shërbimin më të mirë, vetëm ngarkojmë tarifën fikse të shërbimit, eliminojmë plotësisht problemin e pakontrollueshëm të kostos së fshehur në prokurim, përmes projekteve të prokurimit të zinxhirit të furnizimit Hengjia, kostot e prokurimit mund të ulen me rreth 30%.

图片 5

Kategoritë e nxehta