Të gjitha kategoritë
Aplikacion

Shtëpi> Aplikacion

Pajisja e ruajtjes

Koha e Publikimit: 2023-03-10 Views: 22

3003 fletë alumini ka rezistencë të mirë ndaj korrozionit, e cila është afër rezistencës ndaj korrozionit të aluminit të pastër industrial. Mund t'i rezistojë në mënyrë efektive korrozionit të atmosferës, ujit të freskët, ujit të detit, ushqimit, acideve organike, benzinës, solucionit të kripës inorganike neutrale dhe acideve të holluara.

Kategoritë e nxehta