Të gjitha kategoritë
Aplikacion

Shtëpi> Aplikacion

Sistemi i ftohjes automobilistike

Koha e Publikimit: 2023-03-10 Views: 5

4343/3003/4343 Petë e përbërë nga aliazh alumini me tre shtresa është materiali më i përdorur për transferimin e nxehtësisë alumini. Është materiali bazë për përgatitjen e radiatorit të motorit të automobilave, kondensatorit të ajrit të kondicionuar, intercooler dhe shkëmbyesve të tjerë të nxehtësisë.

Kategoritë e nxehta