Të gjitha kategoritë
Tub me rrjedhje paralele me mikrokanal alumini

Shtëpi> Produkte > Tub me rrjedhje paralele me mikrokanal alumini

Tub i sheshtë alumini 1100 H112 mikrokanal

800.1
800.2
800.3
800.4
1
Gama e specifikimeve

Tub i sheshtë alumini 1100 H112 mikrokanal description:

Tubi i sheshtë alumini me mikro-kanal (i njohur gjithashtu si "tub i sheshtë alumini me rrjedhje paralele") është një lloj materiali tubular i sheshtë poroz me mure të hollë duke përdorur shufër alumini të rafinuar, përmes nxjerrjes së nxehtë, pas trajtimit me spërkatje sipërfaqësore kundër korrozionit të zinkut, i përdorur kryesisht në ftohës të ndryshëm sistemi i ajrit të kondicionuar, si pjesët e tubacionit që mbartin ftohësin e ri të mbrojtjes së mjedisit, përdorimi i sistemit të ri të mbrojtjes së mjedisit është materiali kryesor i gjeneratës së re të shkëmbyesit të nxehtësisë së ajrit të kondicionuar me mikro-kanal me rrjedhje paralele.

7

Vendi i origjinës:Kinë
Brand Name:Hengjia
Numri Modeli:1100
Temper:O, H12, H22, H14, H24, H18, H26, H112
Trashësi muri :0.20mm ~
Gjatesia:1.0 ~ 40mm
Gjerësia:8.0 ~ 120mm
Ports3 39 ~
Sipërfaqe:Finim i zhveshur, Spray me hark zinku
Standard teknik
Specifikimgjatësia (mm)trashësi (mm)numri i vrimavePesha për njësi (kg/m)
8.5x2-38.5230.0173
12x1.4-12121.4120.0268
20x2-10202100.0523
16x1.3-16161.3160.0364
22x1-24221240.0363
25.4x2-2825.42280.0707
36x2-26362260.1047
25.4x1.3-2625.41.3260.0573
36x2-29362290.1418
60x2.5-28602.5600.1427
16x1.3-19161.3190.0368
224x1.5-1122.41.5110.0344
17x1.7-14171.7140.0486
12x 1.2-12121.2120.0291
Karakteristikave te produktit

Përparësia e Tub i sheshtë alumini 1100 H112 mikrokanal:

Përparësitë e performancës së tubit të sheshtë alumini 1100 H112 mikrokanal:

1) Pesha e ulët

2) Përçueshmëri e mirë termike dhe elektrike

3) Rezistencë e mirë ndaj korrozionit

4) Aftësi të mira formuese dhe përkulëse

5) Pajtohuni me ROHS

6) Vlera e lartë e ripërdorimit të ciklit

7) Gama e ngushtë e tolerancës

8) Cilësi e lartë e sipërfaqes

9) Performancë e qëndrueshme. Tubi i nxjerrjes me shumë porta ka gjeometri të saktë, densitet linear të qëndrueshëm dhe veti të larta mekanike dhe rezistencë ndaj korrozionit.

9

Fushat e aplikimit

Tub i sheshtë alumini 1100 H112 mikrokanal Aplikimi:

alumini me mikrokanal 1100 h112 përdoret gjerësisht në tregjet e ajrit të kondicionuar të automobilave, në tregjet e ajrit të kondicionuar në shtëpi dhe komerciale, dhe teknologjia e mikrokanaleve ka një gamë të gjerë aplikimesh. Mund të përdoret në frigoriferë, frigoriferë, pjatalarëse dhe pajisje të tjera elektrike. Mund të përdoret gjithashtu në magazinimin e ftohtë, ftohjen e gjeneratorëve, makinat shitëse të ushqimit, pajisjet e ndarjes së ajrit, shesh patinazhi, ngrohjen e pishinave dhe objekte dhe pajisje të tjera; Madje mund të përdoret në avionë, tanke, nëndetëse, anije kozmike ajrore dhe fusha të tjera të nivelit të lartë.

8

HETIM

Kategoritë e nxehta