Të gjitha kategoritë
Rreth nesh

Shtëpi> Rreth nesh

NDËRTIMI I ËNDRËS & NDËRTIMI I TË ARDHMËS, ----HENGJIA ALUMINI.

Hengjia Group, i themeluar në vitin 2002, është një grup i madh ndërmarrjesh i të gjithë zinxhirit industrial, duke integruar përpunimin e përafërt, prodhimin dhe shitjet e lëndëve të para të aluminit dhe aliazhit të aluminit (ujë alumini) dhe është një ndërmarrje kyçe e teknologjisë së lartë të Kombëtares. Plani i pishtarit.

Ka gjashtë ndërmarrje prodhuese nën Hengjia Group, përkatësisht

1.Hunan Hengjia New Material Technology Co., LTD.,

2.Changsha Hengjia Aluminum Co., LTD

3..Zunyi Hengjia Aluminum Co., LTD.,

4.Changsha Zhongxing New Material Technology Co., LTD.,

5.Hunan Hengjia Supply Chain Co., LTD.

6.Hunan Miluo Hengjia Aluminum Co., LTD


NDËRTIMI I ËNDRËS & NDËRTIMI I TË ARDHMËS, ----HENGJIA ALUMINI.

NDËRTIMI I ËNDRËS & NDËRTIMI I TË ARDHMËS, ----HENGJIA ALUMINI.

Grupi Hengjia ka forcë të fortë teknike, pajisje të mira procesi, mjete të përsosura testimi, cilësi të qëndrueshme të produktit, me një numër të madh klientësh me cilësi të qëndrueshme, produktet shiten mirë brenda dhe jashtë vendit. Grupi Hengjia merr kërkimin shkencor dhe teknologjik, zhvillimin dhe inovacionin si linjën e zhvillimit, dhe ka krijuar së bashku baza eksperimentesh dhe praktike me Universitetin Qendror të Jugut, Universitetin Hunan dhe Universitetin Xiangtan, i cili është qendra provinciale e teknologjisë inxhinierike të Provincës Hunan. Ka 36 inxhinierë të lartë, 82 inxhinierë, 115 personel profesional dhe teknik.

Nga tubi i parë i aluminit në fshatin Liuyang në 2002, deri te prodhimi i sotëm i të gjitha produkteve të aluminit dhe lidhjeve të aluminit, pllakë alumini, tub alumini, shufër alumini, shufër alumini, tub i sheshtë, fletë alumini, shirit alumini

Nga linja e parë e prodhimit në atë vit, në fabrikën e sotme 600 mu në dy provinca dhe katër qytete, gati 120,000 metra katrorë punishte prodhimi modern, prodhim vjetor i të gjitha llojeve të materialeve të aluminit prej 300,000 ton. Nga porosia e parë e atij viti, tek klientët e sotëm në të gjithë botën, viti 2019 pritet të jetë 4.2 miliardë shitje.

Ekipi ynë

Klientët

5
4
3
2
1

WORKSHOP

Kategoritë e nxehta